صدور 24 هزار تن آرد از منطقه پنج کشور



محمدابراهیم سهرابی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال بعد از 2 سال خودکفایی در تولید گندم، صادرات این محصول تا سقف سه میلیون تن از کشور مورد موافقت قرار گرفت که با هدف رقابتی شدن سهم و سقفی برای استانها تعیین نشد.
وی اظهار کرد: در این راستا تا کنون 24 هزار تن آرد و فرآورده های آردی مانند ماکارونی، نشاسته، کیک و کلوچه به 2 کشور افغانستان و عراق صادر شده است.
سهرابی با بیان اینکه این میزان صادرات علاوه بر ارزآوری برای استان، نشان از کیفیت گندم تولیدی منطقه دارد، گفت: خوشبختانه روند تولید گندم و آرد در منطقه پنج که شامل استان های سه گانه خراسان می شود از روند مطلوبی برخوردار است.
معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج کشور بیان کرد: کارخانجات آرد این سه استان با دارا بودن پروانه ساخت از وزارت بهداشت و نشان استاندارد و انجام بازدیدهای دوره ای عملکرد خوب و بالایی را در زمینه تولید آرد دارند.
وی با بیان اینکه محدودیتی برای صادرات آرد و فراورده های آن نداریم، افزود: با توجه به باز بودن سقف میزان صادرات برای هر استان و منطقه، میزان صادرات بر اساس میزان تولید و مصرف انجام می شود.
ظرفیت تولید گندم در خراسان رضوی 700 هزار تن در سال است که بسته به شرایط اقلیمی، میزان و پراکنش بارندگی ممکن است این میزان دچار افزایش یا کاهش شود.
165 هزار هکتار مزرعه امسال در خراسان رضوی زیر کشت گندم رفت که به دلیل اجرای کشت جایگزین این عرصه در مقایسه با پارسال 10 هزار هکتار کمتر است اما حجم تولید کاهش نداشته است. در قالب اجرای طرح کشت محصول جایگزین کلزا به جای گندم کاشته شده است.
7496/5132
خبرنگار: آرزو جاودانی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی



انتهای پیام /*